Telefon: +36 70 339 8676, E-mail: krzoli@freemail.hu
 
 
     
 

Kedves látogató!

Örömmel köszöntöm a festomuveszek.hu oldalon, amelyet immár öt éve hívtunk életre. Az évforduló alkalmából szép új külsőt kapott, s több új technikai alkalmazás segíti mostantól a képek jobb bemutatását.

Alkotóink a régiek. Egresi Zsuzsa művésznő munkáinak nagy csodálója vagyok, s szeretném ha minél többen megismernék tehetségét. Krasznai Barbara egyedi világa pedig mindig is magával ragadott.

Szeretettel ajánlom őket figyelmükbe. Szándékomban áll további művészbarátaim képeit is bemutatni önöknek. Remélem hamarosan erre is sor kerül majd.

Mindkét művész grafikus és festőművész, s többféle technikával is alkotnak. Így található a képek között szines rézkarc, olajfestmény, akvarell, grafika. Nemcsak a technikák, hanem a témák is sokszínűek. Található köztük tájkép, csendélet, virág, tanya, akt, mediterrán hangulat és még sorolhatnánk. Mindez modern vagy akár klasszikus megfogalmazásban. Némelyik festmény kicsi, a másik nagy,de mindegyik egyedi és ihletett alkotás. Ha a grafikák vagy a festmények közül valamelyik megtetszik, akár az Öné is lehet. Szép dekoráció az otthonában, egyedi ajándék szeretteinek vagy üzletfeleinek.

Tisztelettel:
Krasznai Zoltán

 

< vissza

 
Kapcsolat
Linkajánló

 

© 2010 - Minden jog fenntartva, Telefon: +36 70 339 8676, E-mail: krzoli@freemail.hu